PREMIUM BEAUTIFUL CORSET NO 1 MALAYSIA

WANITA!REVOLUSI PAKAIAN DALAM –
 SIRI PEMBENTUKKAN KONTUR PAYU DARA
Melangsing badan dan membentuk payudara yang mempersonakan.
SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGANG
Melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.
SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL
Mengempiskan perut yang boncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.
  • 1. Nak mengempiskan perut yang agak buncit (KECUALI WANITA MENGANDUNG)
  • 2. Nak menghilangkan migrain yang selalu menyerang setiap bulan sebelum period.
  • 3. Nak membetulkan keadaan rahim yang selalu jatuh kalau angkat barang berat.
  • 4. Nak melancarkan darah termasuklah period yang tak tetap dan berlarutan.
  • 5. Nak membetulkan bentuk badan yang dah mula menunjukkan tanda kejatuhan(BAGI TITLE IBU )
  • 6. Boleh up kan bahagian depan dan membentuk punggung yang sebelum ni agak leper.
  • 7. Melegakan sakit-sakit belakang dan lenguh-lenguh badan.
  • 8. Mengelakkan dari cancer (mintak simpang..nauzubillah)
  • 9. Memejalkan isi-isi yang dah mula menggeleber seperti perut, peha, payudara dan punggung.
  • 10. Membetulkan postur tulang belakang dan mengelakkan bongkok.
  • 11.Dan yang paling penting untuk kesihatan keseluruhan badan wanita.
Set pakaian dalam Premium Beautiful yang terdiri daripada coli panjang, bengkung dan seluar pendek diperbuat daripada 32 lapisan fabrik yang berteknologi tinggi dan canggih yang dipanggil Akwatek dan Akwadye yang sebati dengan air, diisitepu (impregnant) dengan gem dan mineral dan dipancarkan (emitted) dengan Gelombang Infra Merah Jauh (Far Infrared Ray) .
Hasil gabungan kepakaran teknologi dan penyelidikan globalpakar sainstis dan perubatan Amerika Syarikat, Jerman, China, Jepun dan Taiwan.
Ia amat baik untuk melancarkan perjalanan darah serta penghantaran nutrient ke seluruh badan dan pengeluaran bahan buangan yang lebih efisien.
Set pakaian ini diiktiraf oleh Persatuan Pakar Tulang Belakang di Amerika Syarikat. (Superbrand) Sumber rujukan:www.fir dan http://www.Akwatek dan Akwadyne.
BEAUTIFUL direkacipta dengan mengambil kira struktur usuk badan wanita secara terperinci.
  1. ‘Cup’ ini membentuk piramid dimana ia dapat menampung payudara agar tidak jatuh, puting payu dara dalam kedudukan yang betul dan tidak masuk kedalam.
  2. Menghalang lelemak mengalir ke bahagian belakang
  3.  Menguatkan rahim, mengemaskan bahagian perut, serta menghilangkan kesan rekahan pada kulit (stretch-mark)
  4.  Bahagian ini tidak menekan ovari. Ini dapat memberi keseimbangan hormon ‘estrogen’ dan ‘postrogen’.
  5.  Lace ‘Cup’ mempunyai keanjalan untuk mengelakkan payudara dari melimpah keluar.
Memecah lelemak pada bahagian atas perut.
Lubang angin mengawak keputihan, pengaliran darah, dan udara, untuk menghilangkan kesan bau pada wanita.
Kedudukan bentuk tali tidak mudah jatuh
Lapisan tenunan bahagian belakang terbahagi kepada dua lapisan yang mengawal lapisan lemak yang telah kehadapan tidak kebelakang semula
‘Love Shape’ nipies untuk membentuk pinggul yang menarik dan mengukuhkan kedudukan pinggul
Bahagian ini dapat menampung dengan kuat supaya tidak jatuh dan mengelak lelemak dari mengalir ke bawah
Tetulang-tetulang ini berfungsi untuk mengatasi masalah tulang belakang seperti bongkok, ‘slip disk’, sakit pinggang, dan pengaliran darah. Suntikan ‘Far Infrared Rays’ (FIR) paling banyak dalam tulang bengkung tersebut.
Khas untuk ibu2 selepas bersalin dalam pantang mengelak serta menghilang kerekahan kulit perut dan mengempis perut serta pinggang dengan cepat dan berkesanTali ini kegunaannya untuk mengemas dan merampingkan pinggang. Cara pengunaannya, tarik nafas sebelum menarik tali tersebut.
Just wear Premium Beautiful 8 hours a day…you can see the result!
NO DIET
NO PILLS
NO EXERCISE
NO LIPOSUCTION
NO STARVATION
Keistimewaan FIR ( FAR INFRARED RAYS)1. Betulkan perjalan darah dalam tubuh
2. TIngkatkan kadar metabolisme
3. Betulkan & pulihkan sistem pernafasan
4. Elakkan pertumbuhan bakteria
5. Keluarkan peluh asid dlm badan
6. Galakkan tumbesaran lebih teratur
7. Kekalkan Kesegaran Badan
8. Kurangkan kandungan asid dalam darah
9. Hilangkan sakit pada tubuh badan atau tempat sakit
10. Tidur lebih nyenyak
11. Hilangkan bau badan
12. Hilangkan kulat dan fungus
13. Bersihkan udara dalam badan
14. Kekalkan kepanasan suhu badan (stabilkan suhu badan)
15. Betulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik
**** DILARANG memakai ‘seluar dalam’ dan bra semasa pemakaian Premium Beautiful. Corset ini seumpama menggantikan pakaian dalam anda. Ini penting untuk pembentukan semula pinggul anda (seluar dalam akan memberi kesan garis) dan payudara anda. Juga dikuatiri sinaran fir tidak sempurna sampai ke badan/lemak anda untuk proses penyahtoksid dan pembakaran lemak anda. Tetapi dimaafkan memakai seluar dalam semasa period sahaja.2) Ya penciptaan Premium Beautiful memang untuk pemakaian seharian. Ianya direka cipta selesa dikulit dan badan untuk pemakaian seharian. Basuhan harian juga tiada halangan kerana kainnya yang unik, mudah dan cepat kering (3-4jam sudah kering dibawah aliran kipas).
PERTAMA KALI MEMILIKI PREMIUM BEAUTIFUL!!! APA SYARAT-SYARAT NYER???
Masih ada yang bertanya kepada saya, apakah syarat-syarat Premium Beautiful pada pertama kali memilikinya. Saya boleh kongsikan disini;

  1. DILARANG memakai ‘seluar dalam’ dan bra semasa pemakaian Premium Beautiful. Corset ini seumpama menggantikan pakaian dalam anda. Ini penting untuk pembentukan semula pinggul anda (seluar dalam akan memberi kesan garis) dan payudara anda. Juga dikuatiri sinaran fir tidak sempurna sampai ke badan/lemak anda untuk proses penyahtoksid dan pembakaran lemak anda. Tetapi dimaafkan memakai seluar dalam semasa period sahaja.
  2. Mesti mengekalkan disiplin pemakaian minimum 8jam/sehari. Pakai lebih 8jam boleh, tidaklah memudaratkan. Tetapi memadai dengan 8jam sehari pada waktu yang paling aktif bekerja, contoh semasa waktu kita bekerja dipejabat.
  3. Amalkan minum air secukupnya (min 8gelas/sehari) . Bila anda kekurangan air tanda nya sangat cepat, pertama kali memakai Premium Beautiful anda akan merasa pening kepala kerana kekurangan medium air di dalam badan.
  4. Basuh pada waktu bila? Pada minggu pertama pemakaian setiap hari kerana pada minggu pertama proses penyahtoksid sedang berlaku. Minggu kedua dibolehkan 2,3 hari sekali basuh tetapi bergantung juga. Anda tidak perlu risau kerana baju ajaib ini akan memberi signalnya sendiri contoh; Anda akan merasa gatal atau tak selesa atau sudah berbau membuatkan anda sendiri tahu ia sudah masa untuk basuh.
  5. Pantang Larang : Dilarang sama sekali basuh mesin, iron, dry clean, memintal/memerah kuat, menjemurnya ‘direct sunlight’. Ia untuk menjaga kualiti sinaran fir dan tektur kain supaya tahan lebih lama.
  6. Jika berlaku sebarang isu kesihatan? Sila hubungi dealer anda untuk mendapatkan nasihat lebih lanjut. Baju ini bukan sahaja untuk kecantikan malahan untuk kesihatan. Jangan panik jika berlaku Healing Crisis, ia adalah kes normal bagi kami.
  7. Jika anda tidak dapat ‘result’ yang anda expect? Ingat! Premium Beautiful guranteed on instant result pemakaian, bukan penurunan berat badan. Selepas pemakaian yang betul, anda sememangnya akan dapat cutting and shape, perut kempis dan kemas padat, pinggang ramping, yang jatuh akan uplift dan nampak hilang ” inci. BUKAN guarantee sama sekali anda pakai Premium Beautiful anda akan hilang 5,10,15kg selepas mengamalkannya. Badan setiap orang adalah unik, result juga berbeza, ada yang cepat ada yang lambat turun berat. Tetapi janganlah bersedih, harus saya nyatakan disini, ada berita baiknya.. sesiapa yang telah memiliki Premium Beautiful dengan saya (dengan syarat disiplin dan mengikut syarat) memang telah mengalami penurunan berat badan. BONUS untuk anda..:-D . Privilage to Emma client, after 1 month wearing, you are welcome to report your improvement to Emma online or offline J.
  8. Mahirkan diri anda dengan kaedah pemakaian yang betul, pengendalian di tandas, basuhan.
  9. Perlukah saya diet atau jaga makan? Premium Beautiful membuatkan anda sentiasa rasa kenyang.-’Self Practise Good Diet’. contohnya: Selalunya anda ambil penuh pinggan, selepas memakai Premium Beautiful, 1/2 pinggan pun sudah kenyang. “Selalunya saya mencadangkan.. makanlah apa saja berkhasiat, dikuatiri anda tak cukup khasiat nanti lesu pula, ..dan yang peliknya berlaku apabila tanpa dietpun berat boleh turun, badan jadi firm… TETAPI jika anda yakin diet anda boleh membantu mempercepatkan,teruskan..”
  10. Bila berlaku kerosakan (koyak, tulang patah dll) apa nak buat? Selagi anda memiliki TAG original Premium Beautiful di setiap keping, anda entitle untuk mendapat guarantee seumur hidup REPAIR FREE. Sila hubungi dealer anda, saya atau boleh hubungi terus pihak hai-o. Alamat dan contact no, tertera disetiap bag zip set anda.
TEKNIK-TEKNIK PEMAKAIAN YANG BETUL & BERKESAN .

Pemakaian Girdle
1-Lipatkan bahagian pinggang dan kaki girdle
2-Sarungkan ke badan seperti memakai ‘seluar dalam’
3-Masukkan tangan di dalam seluar, di bahagian punggung, paha depan & belakang dan tarik lebihan lemak ke atas.
4-Perbetulkan kedudukannya agar selesa.
Long Bra
1-Sarungkan bra ke badan & kemaskan (longgokkan) payu dara ke dalam cawan bra
2-Pasangkan cangkuk di bahagian belakang
3-Bongkukkan badan. Tarik semua lebihan lemak dibawah ketiak & dibawah lengan dan bawa ke hadapan, masukkan ke dalam cawan bra.
4-Laraskan tali bra & kemaskan bra ‘cup’ supaya dapat kedudukan yang selesa.
5-Betulkan kedudukan bra di tahap keselesaan anda.
  • Bengkung

Bila anda membuka bungkusan packaging bengkung, anda mendapati tali-tali bengkung terikat kemas. Sila buka ikatan tali ini sebelum pemakaian.

1-Kedudukan bengkung, pastikan ‘batu permata’ berada betul-betul ditengah badan. Pasang kesemua cangkuk (position cangkuk memang di tepi badan)
2-Betulkan kedudukannya
3-Pegang tali
4-Silangkan tali di belakang, tahan nafas & tarik tali (membawa kesan pinggang meramping) dan bawa cangkuk kehadapan.
5-Cangkukkan ikut keselesaan. Pastikan ianya selesa.

KITA SEHARUSNYA MEMILIH PRODUK YANG ADA SUPERBAND !!!!!
logo “SUPERBRAND”
” Premium Beautiful SATU-SATUNYA corset di Malaysia yang mendapat Anugerah SuperBrands “
QUALITY KAIN :-
Bagaimana Proses Premium Beautiful dibuat boleh menghasilkan FIR?
Premium Beautiful dibuat daripada fabric yang mengandungi serbuk Bio-ceramik yang sangat halus ditenun sulam menjadi benang fabric berteknologi tinggi Akwatek dan Akwadyne dari USA menggunakan teknologi tinggi hasil gabungan penyelidikan global pakar saintis Amerika Syarikat ,Jerman ,Eropah ,China ,Jepun dan Taiwan. Fabrik ini sangat selesa dipakai berbeza dengan pakaian biasa.


Huraikan lagi..

Fir dipancarkan daripada bioceramik yang ditenun sulam dengan fabric Akwatek & Akwadne menggunakan teknology tinggi dan kepakaran Jepun. BioCeramik Premium Beautiful terdiri daripada platinum (bahan asas) dicampur dengan 40 serbuk batu galian bertenaga yang dimasukkan kedalam tiub fiber berkeanjalan tinggi. Apabila dipakai atau bersentuhan sahaja dengan kulit manusia ia automatik ia akan melepaskan gelombang tenaga FIR atau cahaya merah jarak jauh yang bergelombang elektromagnet 6-15micron yang sama dengan ukuran gelombang dalam badan manusia .
*Sangat lembut, sejuk & selesa.
*Tidak berbintil walau telah lama dipakai.
* Renda Bra-Sulaman/Renda sangat cantik dan kukuh pembuatannya
Ajaibnya tak reput walaupun bertahun-tahun.
*KAIN NYA SANGAT SEJUK DAN SELESA DI PAKAI!
———————————————————————————–
*Kain berjenama akwatek/akwadyne
antara yang paling mendapat sambutan hangat/jualan di pasaran dunia untuk keselesaan.
———————————————————————————————————————————————————
Inilah jenama kain fabrik Premium Beautiful. AKWATEK® adalah jenama berdaftar oleh Confort Technologies, dibawah perlesenan Alice Lace of Taiwan.Akwatek bersifat Air iaitu

1~Sejuk bila diluar berkeadaan Panas
(Contoh: Badan anda cool & nyaman sahaja bila berjalan dibawah pancaran matahari terik)

2~Panas bila diluar berkeadaan Sejuk
(Contoh: Badan anda terasa hangat di musim salji)

Ia menjadikan Premium Beautiful adalah corset yang SESUAI pada suhu berapapun.
(Corset for ANYWHERE)

Kajian KHAS Fabrik KHAS ‘Akwatek Akwadyne’ telah diuji dan dikaji oleh seorang alhi sains Amerika Syarikat, Dr Laurence P.Mayer. Beliau melakukan ujian dan experimen terhadap kain Premium Beautiful ujian ketahanan fabrik. Walaupun sehingga 125kali basuhan fabriknya sangat kukuh, tidak berubah bentuk, tidak mereput, kuasa FIR masih utuh dll -membuktikan basuhan tiada memberi kesan negatif keatas kainnya.Terbukti tinggi teknologi pembuatannya!..
 —————————————————————————————————————————————————————–

Kelebihan Quality kain PBeautiful

-Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh yang berdasarkan potongan rangka badan manusia.-Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisma.

-Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama.

-Kuasa regangan dalam semua hala, dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubahkan rekabentuk asalnya.

-Sinar infra merah jauh yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada

**********************************************************************************************************************

FIR PREMIUM BEAUTIFUL :- 
Tahukah anda FIR adalah satu daripada sinaran matahari yang sangat berguna untuk manusia, haiwan dan tumbuhan-tumbuhan di bumi (sumber kehidupan)?Sungguh luar biasa bahwa radiasi dari matahari (dan dari banyak rangkaian bintang) harus termampatkan dalam pita spektrum elektromagnetik yang sangat sempit sehingga memancarkan radiasi yang tepat bagi kesinambungan seluruh kehidupan di bumi.(ref: Ian Campbell, Fisikawan dari Inggris)

Matahari mungkin sesuatu yang paling sering kita lihat sepanjang hidup kita. Selalu kita mengadapkan muka ke langit di siang hari, kita boleh melihat sinarnya yang menyilaukan. Jika seseorang bertanya, “Apa manfaat matahari?” mungkin kita akan menjawab tanpa berfikir sama sekali bahwa matahari memberi kita cahaya dan panas. Jawaban tersebut, meskipun ringkas, sesungguhnya benar.

Cahaya dan panas adalah dua perwujudan berbeda radiasi elektro-magnetik. Apakah sinar inframerah berguna? Ya, namun kali ini tidak ada gunanya mengamati sekeliling karena Anda tidak dapat melihatnya dengan mata kasar. Tetapi, Anda dengan mudah dapat merasakannya: Kehangatan yang Anda rasakan pada wajah saat memandang sinar matahari waktu pagi disebabkan oleh radiasi inframerah dari matahari. Radiasi inframerah matahari adalah radiasi yang membawa energi panas, yang menjaga bumi tetap panas. Radiasi ini juga penting bagi kehidupan seperti halnya cahaya tampak. Dan yang menarik adalah bahawa matahari kita seolah-olah diciptakanNya hanya untuk melayani kedua tujuan ini, karena kedua jenis cahaya ini menyusun bahagian terbesar matahari.
Seluruh makhluk hidup di Bumi ini akan selalu terdiri dari molekul air dan protein kompleks. Molekul air selalu tidak stabil. Apabila molekul air dioksilasikan dengan panjang gelombang antara 8 sampai 10 mikron (itu adalah sebuah panjang gelombang oksilasi air) maka akan terjadi semacam getaran ketidakstabilan (me “resonansi”).Resonansi tersebut akan menyebabkan ionisasi air sehingga menjadi ion Hidrogen (H+) dan Hidroksil (OH-) terjadi dengan kecepatan yang sangat tinggi (10/12 detik). Ionisasi ini dinamakan juga “Pengaktifan Air”. Apabila proses pengaktifan ini terjadi maka di seluruh tubuh manusia, proses metabolisme sel dan proses pembuangan sisa metabolisme sel menjadi lebih aktif, energik dan efektif sehingga akan menghasilkan perkembangan sel yang menakjubkan

  • membantu melancarkan pengedaran darah ..
Perubahan dalam aliran darah di buktikan dengan imej diatas.
>0 min – Sebelum memakai PB, tona kuning menunjukkan aliran darah yang lemah.
>30 min- Selepas hanya 30min pemakaian, aliran darah bertambah lancar dan suhu badan meningkat -kemunculan tona oren.
>60 min-aliran darah keseluruhan badan bertambah lancar dan aktif dengan peningkatan suhu badan yang sekata. (Penghantaran nutrien dan pembuangan toksid lebih cekap, sel-sel lebih aktif menjadikan badan segar, cergas dan ceria)
**** Objektif utama Premium Beautiful -kecantikan badan dan meningkatkan kesihatan. FIR akan menyebabkan kepanasan tubuh meningkat anrata 1-2’C. Dengan adanya pemanasan, mekanisme automatik tubuh akan melakukan reverse aktiviti utk menyejukkan suhu tubuh-dengan mengeluarkan peluh melalui pori-pori kulit. Peluh ini adalah pencampuran air, mineral, asid lemak dan racun-racun dalam tubuh. Ini membuktikan Premium Beautiful adalah satu cara untuk membuang racun dari badan (Detoksifikasi). Kesan peningkatan suhu badan juga membuat pembuluh darah di kulit melebar. Akibatnya, peredaran darah menjadi lancar dan memberi zat ke sel-sel tubuh serta pengeluaran sisa metabolisme dari dalam sel dan jaringan menjadi lebih baik. Tekanan darah yang tinggi juga akan menurun kearas normal. Denyut jantung juga ikut meningkat bermakna bekalan oksigen ke otak dan keseluruh otot juga meningkat. 1’C=jantung bekerja >11 denyutan (jantung lebih cekap berkerja).****
  • membantu mengembangkan pembuluh darah..

FIR membantu mengembangkan saraf pembuluh darah seterusnya membantu kelancaran aliran darah. Pembuluh darah itu meliputi pembuluh nadi dan pembuluh balik.

Dengan refleksi, aliran darah pada pembuluh nadi akan berjalan lebih lancar. Aliran darah ini membawa darah bersih dari jantung ke jaringan tubuh. Darah bersih tersebut mengandung makanan yang diperlukan jaringan tubuh.

Sementara, pembuluh balik akan membawa sisa-sisa metabolisme yang tertinggal di jaringan tubuh ke jantung untuk diproses. “Keseimbangan tubuh menjadi lebih mantap, kadar-kadar dalam darah pun akan normal”

Dengan begitu, berbagai penyakit akibat peredaran darah yang tidak lancar boleh disembuhkan. Misalnya, sakit kepala, depresi, asma, hingga sindrom pra menstruasi. Caranya, hanya dengan memakai set Premium Beautiful. Pelbagai testimoni telah di bongkar dari si pemakai Premium Beautiful.

Mencegah penyakit kronis Selain itu, pemakaian Premium Beautiful juga mampu mencegah munculnya penyakit kronis. Sebab, fir membantu kelancaran darah aliran organ-organ dalam tubuh yang bermasalah, seperti hati, ginjal, limpa, paru-paru, jantung, dan pankreas.

  • mencantikan kulit & awek muda.

Apabila Fabrik Premium Beautiful bersentuhan dengan kulit, FIR dipancarkan terus menerus kedalam kulit. Ia berkuasa menggetarkan sel darah 2,000 kali seminit. Mengeluarkan JUTAAN ‘bio’setiap minit. Kulit diperbaharui dengan cepat & awet muda! Tak hairanlah sesiapa memakai Premium Beautiful kulit mereka masih tegang walaupun sudah berumur.

  • teknologi termahal yang mampu membakar lemak yang degil.

2

Bagaimana Pemakaian Premium Beautiful (Fir) boleh membantu melenyapkannya?

  • Menghilangkan sakit sebelum dan semasa datang haid.
  • Mengatur kitaran haid secara normal
  • Melancarkan perjalanan darah.
  • Mengatasi masalah darah haid yang berlebihan atau datang lebih dari hari maksimum (lebih dari 7-8 hari).
  • Memperbetulkan kitaran pusingan haid agar datang setiap bulan pada waktu yang tepat.
  • Mengatasi masalah keguguran (benih perempuan lebih sihat, kuat dan berkualiti)
  • Mengatasi masalah kesukaran mendapatkan zuriat/anak.
  • Mengatasi risiko barah rahim.
  • Mengatasi risiko barah payudara.
  • Membaiki sistem hormon menjadi lebih baik dan sempurna.
  • Menghilangkan masalah jerawat dan melicinkan kulit muka.
  • Seuai untuk remaja perempuan yang baru sahaja mula baligh atau perempuan yang selalu mengalami masalah sengugut, masalah jerawat tumbuh dimuka dan badan kerana hormon tidak menentu.
SAVE TIME & DOUBLE THE BENEFIT
Selamat & amat menguntungkan. Premium Beautiful memancarkan FIR terus menerus jauh kedalam bawah kulit. Terapi haba, mengembangkan salurdarah, melancarkan darah (circulation), menambah tenaga, menyah toksid dan menghindari penyakit.

Untuk mendapatkan tenaga FIR seumpanya anda
  • X -Tidak perlu pergi ke sauna
  • X-Tidak perlu tilam ber-fir
  • X-Tidak perlu menggunakan FIR mesin
dan banyak lagi..
Anda perlu pakai sahaja. Tanpa sedar, ia akan bekerja untuk anda. Save Time & Double the Benefit.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: